КЪДЕТО КАЧЕСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО

Боядисване от Строителна бригада Димитров

Строителна бригада Димитров бързо и изгодно съживява екстериорите и интериора на домовете. Свеж слой боя може да даде на вашия дом моментално нов вид, а нашите услуги за боядисване на екстериор и интериор надхвърлят самото боядисване. Нашите професионални бояджии знаят, че крайният резултат е по-красив и дълготраен, когато повърхностите на вашия дом са подготвени правилно преди нанасянето на боята. Ние подготвяме вашия дом за боядисване, като почистваме и ремонтираме всички повърхности, а също така сме и на разположение за по-обширни проекти, като формоване, ремонт и монтаж на врати и палуби. 

Бояджиите на Строителна бригада Димитров знаят, че първите впечатления са трайни впечатления. Искаме нашите клиенти да са развълнувани от нашата работа. Нашите висококвалифицирани бояджии се гордеят с това да направят незабравимо подобрение на вашия дом, като същевременно ви предоставят изключително удобно и надеждно обслужване. Знаем, че вида на вашия дом е важен за вас! Ето защо предоставяме най-високото ниво на професионализъм и опит във всеки проект.

Боядисване на домовете в Югозападна България над 17 години

С над 17 години опит в жилищното боядисване, ние спечелихме репутация за най-висококачествените услуги в Югозападна България. Оставяме положително трайно впечатление с нашата чистота и внимание към детайлите през всички фази на боядисването на къщата - подготовка, ремонт, перфектно боядисване и почистване. Нашите професионални бояджии ще подобрят екстериора или интериора на вашия дом с експертно нанесена висококачествена боя. Нашата бърза и гъвкава услуга работи по вашия график, което прави наемането процес без стрес за вас!

Наемете най-добрата бригада за боядисване

Независимо дали боята на екстериора или интериора на вашия дом, показва признаци на износване, или смятате, че е време за промяна на цвета, ще искате да се доверите на дома си на нас. Вашето щастие е наш приоритет и ние правим боядисването на вашия дом удобно за вас, като подреждаме нашия график, за да отговаря на вашите нужди. Ето защо собствениците на жилища ни доверяват да трансформираме видa на домовете им повече от 17 години. 

Защо да изберете нас?

1. Несравнимо обслужване на клиенти
Нашата бригада ще боядиса вашия дом без да ви притеснява. Знаем, че нямате време да търсите оферти, чакате бригада за боядисване и почиствате след работния екип. Ето защо пристигаме бързо за всяка среща, предоставяйки ви незабавна прогноза на място, приспособявайки се към вашия график от работните вечери, дни и уикенди и оставяме вашия имот без оборудване и отломки.

2. Материали за боядисване с най-високо качество
Ние осигуряваме на вашия дом най-доброто покритие и дълготрайност, като се използват само най-висококачествените бои от Оргахим.

3. Безупречна подготовка и боядисване
Ние сме експертно обучени професионалисти, които се гордеят с добре свършената си работа. Ние подготвяме старателно вашия дом за боядисване, като внимателно изолираме зоните, които ще бъдат боядисани, и внимателно поправяме всички недостатъци на повърхността - шлифовайте и грундирайте всички несъвършенства, за да създадем повърхност, оптимална за боядисване. След това нанасяме две безупречни покрития от най-висококачествената боя, за да създадем зашеметяващ завършек.


Бояджийски услуги, които предлагаме

 • Стаи
 • Врати
 • Стени
 • Мазета
 • Тавани
 • Подове
 • Вградени модули
 • Парапети
 • Прозорци
 • Кухненски шкафове
 • Покрития и облицовки
 • Ламперии
Уебсайт в Alle.bg